Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 57 008 687 km-t sportoltatok

Leáll az Edzésonline...

Létrehozta: Gyizi  |  2025-02-15 18:54:27-kor

Kedves Online Edzésnapló Kedves Munkatársai!

Jó volt itt lenni Király.

Jók voltak a kihívások - emberközelibb mint más platformokon.

Sajnálom, hogy eljött ez a pillanat.

Moat a számláló 56 360 349 km-nél áll, remélem április 30-ig még jó sok km-t hozzá tudunk tenni.

Mindenkinek további jó mozgást kívánok.

Üdv,

Gyizi

faxau 2025-04-30 22:40:23 | 6
faxau képe

Bár rég nem naplóztam itt, de néha-néha visszanéztem. Szerettem ezt az oldalt, ezt a közösséget. Viszlát!

mjoci 2025-04-30 20:35:00 | 5
mjoci képe

Majdnem 20 éve használom az oldalt, nagyon fog hiányozni....

Sövi 2025-04-28 08:41:44 | 4
Sövi képe

Sziasztok! 

Tényleg jó volt itt lenni :)
Nagyon sokat segítettetek nekem, és az baráti körömből is jó pár embernek a rendszeres mozgás felé tereléssel, amiért kifejezni sem tudom, hogy mennyire hálás vagyok! Jó pár ezer edzést rögzítettem és a mai napig nagy kedvencem az oldal az egyszerűsége és a könnyű átláthatósága miatt. Az itt található edzéstervvel készültem fel az első 5k futásomra, és a blogokat is nagyon szívesen olvasgattam mindig. Sajnálom, hogy nem tudjátok folytatni, és mivel van még néhány nap április végéig, azért kicsit reménykedem még, hogy mégis lesz valami megoldás a folytatásra :)

Üdv,
Sövi

Askelon7 2025-04-13 21:38:55 | 3
Askelon7 képe

Sziasztok

Köszönöm az edzésonline munkáját, nekem is nagyon fog hiányozni jó volt összegezni és visszanézni az elmúlt éveket.

2012 óta töltöm fel az edzéseket és mindig manuálisan, és ezen nem is szeretnék változtatni. 

Imre

parti 2025-03-05 18:42:40 | 2
parti képe

Én eddig is kézzel írtam be mindent, nem hiányozna a Strava integráció.

Tudtok esetleg ajánlani hasonló ingyenes oldalt, alkalmazást, ahol manuális rögzítéssel lehet, gyűjteni az edzéseket?

Én a Google Fit-et találtam.

Köszönöm

don amigo 2025-02-28 19:12:15 | 1
don amigo képe

Miért kellene feladni ? Ha újra visszatérnénk a Strava előtti állapotokhoz,amikor is mindenki szépen manuálisan rögzítette az edzéseit. Nem jó ötlet ?