Keszthelyi Kilométerek
Létrehozta: pen | 2009-02-11 14:25:09-kor
2010 május 30-án, vasárnap reggel immár harmadik alkalommal rendezik meg a Keszthelyi Kilométerek utcai futóversenyt. Egyéniben maratoni és félmaratoni távon, illetve négyfős csapatokban maratonváltóban indulhattok a versenyen. Az Online Edzésnapló a versenyszervezőkkel együttműködve létrehozta a Keszthelyi Kilométerek fórumát, ahol válaszolunk a versennyel kapcsolatos kérdésekre, és várunk ide mindenkit aki meg szeretné hirdetni a fórumon saját csapatát, vagy szívesen csatlakozna egy csapathoz! Remek hangulat, szép útvonal és lelkes szervezők várják a futókat a Balaton partján - nevezz és fuss Te is Keszthelyen!!
Már lehet nevezni az idei versenyre!
http://www.edzesonline.hu/hir/2411/keszthelyi_kilometerek_elindult_nevezes
Én is gratulálok mindenkinek.
Jövőre kell az a nagy korsó sör nekem is:-)
http://www.futas.net/eredmenyek/2009/keszthelyi-kilometerek-felmaraton-maraton.html
Gratula mindenkinek!
idén a váltó volt meg, jövőre mindenképpen a félmaraton lesz a cél, csak hát addig még edzenni kell... :D
értékelés: 7es (10es skálán)
Tavaly nem voltam, nem tudom összehasonlítani az ideivel. Most bevállaltam egy félmaratont, jövőre maraton lesz ebből, ahogy így elnézem magam. Szombaton vonattal mentünk, időjárás, szállás, sült hal, fagyi, város, csillagos ötös! A rajtcsomag felvétele, a csinos, aranyos főszervező hölgy, az esti pasta, a pincér srác, a jazz... Hats off !
Ahhoz képest, hogy a meteorológusok mit jósoltak, jó idő volt a futásom alatt,az a kis szemerkélő eső klassz volt, hűsített, annnyira nem lett vizes az aszfalt, hogy csússzon a cipő. Nem volt ingerhiányom. Vagy a nézők, vagy a növények, a mellettem lihegők lekötöttek. A kerékpárúton szembefutók plusz energiát adtak. Egyáltalán: maga a sokadalom, aztán a bíztatások, a mosolyok, a szép testek látványa, de a nálam elgyötörtebb arcok is erőt adtak, hogy menni, nyomni kell! A cél előtt öt méterrel még lehajráztam egy srácot, mi kell még? Talán lehetett volna két-három perccel jobb.
Már nagyban toltam a komlólét, amikor még ment a maraton. Mire gondoltak futás közben akik megkapták a nagy zuhét? Talán ilyenekre: -remélem jég nem lesz!- de jó!- hát ilyen nincs!
A legaranyosabb a legvégén volt: a korosztályos elsők oklevelei talán egy kivételtől eltekintve mind nagy érdekesek voltak!
Bevallom, a pogácsa nagy részét megosztottam a hattyúkkal, de az a diós süti olyan volt, hogy abból nem kaptak! Ha valaki nagyon időben nevezett, a rajt, meg a befutócsomag értékében ezt vissza is kapta. Amit a szervezők akartak, nélam elérték.
elvileg másnap (vagyis ma) kellene fent lennie az eredményeknek a hivatalos oldalon, a keszthelyikilometerek.hu-n. Fotók elvileg ugyanott, hoy mikor azt nem tudom, talán ma.
jó verseny volt, nekem nagyon meleg volt, illetve az útvonal volt nekem nagyon unalmas, azok a végtelen egyenesek... :D
de tényleg jó hangulat volt, jövőre is mindenképpen megyek!
Előzmény: takatsromeo (46)
Hello, merre találom a képeket és eredméyneket a versenyről? Közvetítés idén nem volt?
Rómeó
Sziasztok! Ott voltunk, egyéniben félmaratont futottunk. Jó volt. A múlt évi pálya jobban tetszett, de az idő most kicsit(mondom kicsit) kedvezőbb volt. Gratula mindenkinek aki teljesítette! Jövőre is ott leszünk! Összel nem lesz??
Előzmény: oleandro (43)
Sziasztok
Én a váltóba keresek csapattársakat. Eddig rajtam kívül még 1 ember van, tehát 2 ember még kellene. Tel: 70/3147454 Berei Gábor
Én a váltóba keresek csapattársakat, lehetőleg veszprém környékit, hogy együtt tudjunk edzeni. Eddig rajtam kívül még 1 ember van, tehát 2 ember még kellene.
4:50-5:00-ás kilométereket szeretnénk futni az edzéseken.
Köszönöm!
Gergő
Egyéniben indul:
cs1krisz
Juhász Péter
rob
arev
csmiki
eftomi
progbalu
oleandro
arion
Csapattársakat keres:
anesth
Üdv Mindenki, szia Pen!
Légy kedves vedd le a nevem az indulók listájáról, mert sajnos ez a futás ki fog maradni az életemből. Sikerült összehoznom egy igen makacs sérülést, így már több mint egy hónapja nem tudok futni.
Tegnap beneveztem - eddig a 2. helyezésnél rosszabbat nem tudok elérni :)
Remélem, ez így is marad.
Egyéniben indul:
cs1krisz
Juhász Péter
rob
sirjan
arev
csmiki
eftomi
progbalu
oleandro
arion
Csapattársakat keres:
anesth
Na sikerült beszereznerm a szükséges engedélyt a (főnök)asszonytól, úgyhogy ma én is beneveztem.
Hát nem lesz egy NY maraton: Az online nevező program listáján egyelőre 18-an vagyunk!!!! De annál jobb!
Előzmény: sirjan (30)
Előzmény: pen (28)
Előzmény: arion (26)
Egyéniben indul:
cs1krisz
Juhász Péter
rob
sirjan
arev
csmiki
eftomi
progbalu
oleandro (?)
Csapattársakat keres:
anesth
Remek verseny, kiváló szervezés - csak jó emlékeim vannak. Például a célban egy akkora korsó sörrel fogadtak, mint a fejem!! :D Szóval ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Én is indulok a marathonon!
Szerintem a tavalyi verseny is nagyon jó volt!
Keszthelyi Kilométerek 2009 lista
Egyéniben indul:
cs1krisz
Juhász Péter
rob
sirjan
arev
csmiki
eftomi
Csapattársakat keres:
anesth
-- Moderálva--
No, akkor összeírom, eddig kik indulnak:
Keszthelyi Kilométerek 2009
cs1krisz
Juhász Péter
rob
sirjan
arev
csmiki
Terv szerint megyek, és első maratonom lenne.
Így dukálna, a szülővárosomban. Nagyon várom már!!!
Én is megyek, a bécsi maratonra már nem tudok felkészülni, ez éppen ideális!
Ma futottam a kerékpárúton Gyenes-Keszthely között kiváló a terep. Futóknak való!
Előzmény: pen (3)
:D
Arra emlékszem a tavalyiból, hogy nagyon drága volt, ezért nem mentem. Pedig biztos szép lehet.
Előzmény: Pierre (5)
Na látszik, fáradt vagyok :D
Keszthelyre gondoltam ám... ott a Velencei-tó Balaton partján... :-)
Előzmény: pen (6)
Ott voltam! Megfutottam a maratont! Életemben először! Hagyomány lesz belöle nálam mint a Balaton átúszás!Ott a helyem Keszthelyen minden évben!